Eerstejaarsdagencommissie

Eerstejaarsdagencommissie

Beste (aanstormende) student,

Ben jij op zoek naar gezelligheid, ontspanning en verdieping naast je studie? Wil je hechte vriendschappen opbouwen en epische avonden beleven? Wil je samen met andere studenten het geloof delen? Dan ben je bij Panoplia, Leidsch dispuut der C.S.F.R., aan het juiste adres! Meer informatie over Panoplia vind je hier

Van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2020 worden de Eerstejaarsdagen van Panoplia georganiseerd. Tijdens de Eerstejaarsdagen kunnen (aanstaande) studenten vrijblijvend kennis maken met onze mooie vereniging. Geef je snel op via het opgaveformulier op deze site! Mocht je vragen hebben, dan kun je deze mailen naar eerstejaarsdagen@panoplia.nl, of een berichtje sturen naar amicus Timon (06-58986612).

[Update 7-8-2020]  Op donderdagavond 6 augustus is bekendgemaakt dat de introductieactiviteiten van algemene studentenverenigingen niet fysiek kunnen doorgaan. Dit is een grote teleurstelling voor jullie en ons, maar we zullen ons aan deze maatregelen moeten houden. Het bestuur en de Eerstejaarsdagencommissie van Panoplia staan in nauw contact met de Plaatselijke Kamer van Verenigingen, het C.S.F.R.-bestuur en de Veiligheidsregio. De Eerstejaarsdagen zullen wel plaatsvinden, maar (vrijwel) geheel online. Van maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus zullen er online activiteiten georganiseerd worden, al zullen deze niet de hele dag duren. Als u zich opgeeft/opgegeven heeft, ontvangt u een mail met nadere informatie over welke dagdelen u vrij dient te houden voor de introductieactiviteiten van Panoplia. Een kleine week van tevoren ontvangt u een mail met daarin het nader gespecificeerde programma van de online EJD. Wij realiseren ons dat dit niet het begin van een studententijd is waar jullie op gehoopt hadden. Toch is het juist in deze omstandigheden waardevol om betrokken te zijn bij medechristenen en studenten die door dezelfde levensfase heengaan, met alle vragen, vreugde, moeiten en verwondering die daarbij horen. Als Panoplia willen een studentenvereniging zijn waar ook in tijden van fysieke afstand de verbinding in christelijke liefde, betrokkenheid en toewijding bloeit. Dit vraagt inzet van leden en aankomende leden, maar dat is het zeker waard.

Wij zien er naar uit om je te ontmoeten en verwelkomen op Panoplia!   

Met amicale groet,

De EJD’cie

Timon van Dieren (commissiepraeses)
Daniël Rijfers
Elize de Bruin
Lisa van Leeuwen
Maarten Batenburg
Marilieze Hoek
Willemien van den Dorpel

[Advertentie]