Eerstejaarsdagencommissie

Eerstejaarsdagencommissie

Beste (aanstormende) student,

Ben jij op zoek naar gezelligheid, ontspanning en verdieping naast je studie? Wil je hechte vriendschappen opbouwen en epische avonden beleven? Wil je samen met andere studenten het geloof delen? Dan ben je bij Panoplia, Leidsch dispuut der C.S.F.R., aan het juiste adres! Meer informatie over Panoplia vind je hier

Van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2020 worden de Eerstejaarsdagen van Panoplia georganiseerd. Tijdens de Eerstejaarsdagen kunnen (aanstaande) studenten vrijblijvend kennis maken met onze mooie vereniging. Geef je snel op via het opgaveformulier op deze site! Mocht je vragen hebben, dan kun je deze mailen naar eerstejaarsdagen@panoplia.nl, of een berichtje sturen naar amicus Timon (06-58986612).

In verband met het coronavirus bestaat de mogelijkheid dat de Eerstejaarsdagen uitgesteld worden naar een later moment. Dit kunnen we nu echter nog niet met zekerheid zeggen, en we hopen van ganser harte dat dit niet hoeft. We raden je aan om je gewoon op te geven via de online opgavemogelijkheid. Dan zullen wij je op de hoogte houden over eventuele wijzigingen.

Wij kijken er enorm naar uit om je te ontmoeten in Leiden!   

Met amicale groet,

De EJD’cie

Timon van Dieren (commissiepraeses)
Daniël Rijfers
Elize de Bruin
Lisa van Leeuwen
Maarten Batenburg
Marilieze Hoek
Willemien van den Dorpel

[Advertentie]