Sponsoring

Contact > Sponsoring

Panoplia is een christelijke, Leidse studentenvereniging, die deel uitmaakt van de Civitas Studiosorum in Fundamento Reformato (C.S.F.R.). De vereniging kent zo'n honderd leden en vormt een bruisende studentengemeenschap, waarin studiekarakter en onderlinge vriendschap een centrale positie innemen.

De vereniging herbergt studenten uit de volle breedte van de Universiteit Leiden, alsmede leerlingen van de Hogeschool Leiden en andere onderwijsinstellingen uit de directe omgeving van Leiden. Leden van Panoplia zijn te vinden onder alle studies, van juristen tot medici en van psychologen tot natuurkundigen.

Nu u een beeld hebt bij onze vereniging willen wij u graag informeren over de mogelijkheden die wij u bieden uw organisatie te promoten. In het bijgevoegde document vindt u allerlei mogelijkheden waarop u gebruik kunt maken van ons leden-, oud-leden-, en belangstellendennetwerk.

De mogelijkheden die wij u bieden in het onderstaande document zijn niet onuitputtelijk. Indien u op een andere wijze uw organisatie wil promoten onder onze achterban, denken wij graag met u mee om een passende methode te creëren waarbij uw organisatie centraal staat.

Wij menen uw organisatie diensten te kunnen verlenen die u helpen om onder onze achterban uw positie te doen ontstaan, verstevigen en behouden. Graag vernemen wij van u op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn.

Wij hopen u middels de hierboven opgesomde informatie en de promotiemogelijkheden in het bijgevoegde document voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u echter onverhoopt nog vragen of opmerkingen bij de mogelijkheden die wij u bieden, neem dan contact op via e-mail en wij helpen u graag verder.

Marylene Paul 

Leendert-Jan de Jong

Pascal Heijboer

Rachel de Jong

Else de Wit (p)

acquisitiepanoplia@gmail.com

 

Zie pdf voor alle mogelijkheden.

[Advertentie]