Opgave Oktober-HV

Organisatie > Bestuur De Graaf > Opgave Oktober-HV

Amicae et amici, 

Donderdag 15 oktober zal de Oktober-HV plaatsvinden. Deze week is er een peiling gehouden binnen de vereniging over de vormgeving van deze HV. Deze peiling is door 61 mensen ingevuld, 21 leden gaven de voorkeur aan een volledig online HV en 40 aan een deels online en deels fysieke HV. Op basis van deze resultaten en eigen overwegingen heeft het bestuur besloten om de HV deels online en deels fysiek te organiseren. Bij deze hartelijk dank voor het delen van uw voorkeuren en het delen van enkele opmerkingen en zorgen. 

Het bestuur zal in de vormgeving van de HV rekening houden met het verschil tussen de mensen die fysiek en die via Zoom aanwezig zijn. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld om de verstaanbaarheid van datgene wat online of fysiek besproken wordt. 

In samenwerking met de locatie zullen nog enkele praktische details uitgewerkt moeten worden. Hier hoort u na het weekend meer over. De aanvang van de HV staat nog steeds op 15:00. Via deze opgavemogelijkheid kunt u zich opgeven voor de shifts waarin u aanwezig zou kunnen zijn. De eerste shift is van 15:00 tot de schorsing, ongeveer 18:00. De aanvang van de tweede shift is afhankelijk van het moment van schorsing, maar dit zal tussen 19:00 en 19:30 zijn. De tweede shift duurt tot het einde van de HV. 

U wordt hierbij verzocht om zich zoveel mogelijk samen met huisgenoten op te geven voor een bepaalde shift. Geef dit aan in de opmerkingen. Verder wordt u geacht de gehele shift aanwezig te zijn, dus geef u alleen op voor een shift als u er van begin tot einde kunt zijn. Voor de tweede shift is de verwachting dat de HV voor middernacht is afgelopen. Mocht u bij deze shift iets eerder de zaal willen verlaten is dat geen probleem.  

De deadline voor de opgavemogelijkheid is dinsdag 13 oktober om 23:59. De indeling zal verschijnen in de mededelingenapp. Bij het maken van de indeling geldt in principe het idee van eerst komt, eerst maalt. Er zijn echter bij verschillende agendapunten mensen die fysiek aanwezig moeten zijn voor de invulling van het agendapunt. Deze mensen krijgen uiteraard voorrang. Verder zijn er ook enkele mensen die nog niet of weinig bij fysieke activiteiten aanwezig zijn geweest. Wanneer deze mensen zich opgeven krijgen zij ook voorrang.

Verder willen we patroons vragen om hun huis open te stellen voor hun kind(eren) zodat zij de HV samen kunnen volgen. Dit is natuurlijk niet van toepassing voor patroons of sjaars die fysiek naar de HV kunnen komen. 

Als bestuur zullen we ons inzetten om de zorgen die met ons gedeeld zijn zo goed mogelijk te verwerken in de opzet van de HV. Een online HV werkte verrassend goed, maar we zouden deze mogelijkheid ook graag een kans geven. We zien uw opgaven graag tegemoet! 

Met amicale groet, 

Bestuur De Graaf

[Advertentie]