Opgeven Eerstejaarsdagen 2020 (24 t/m 28 augustus)

Eerstejaarsdagencommissie > Opgeven Eerstejaarsdagen 2020 (24 t/m 28 augustus)

Ha aanstaande Panopliet,

Op deze pagina kun je je opgeven voor de Eerstejaarsdagen van Panoplia. Deze zullen plaatsvinden van maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus 2020. Tijdens deze dagen hopen we je een goed beeld van onze vereniging te geven. Daarnaast maak je kennis met alle andere leden en uiteraard je (aanstaande) jaargroepgenoten. 

Ben jij enthousiast geworden? Geef je dan snel op! Wij zullen dan contact met je opnemen. Tip: volg Panoplia op Facebook (Panoplia – CSFR Leiden) en Instagram (@csfr.leiden), zo krijg je alvast een inkijkje in de activiteiten van de vereniging. 

[Update 7-8-2020]  Op donderdagavond 6 augustus is bekendgemaakt dat de introductieactiviteiten van algemene studentenverenigingen niet fysiek kunnen doorgaan. Dit is een grote teleurstelling voor jullie en ons, maar we zullen ons aan deze maatregelen moeten houden. Het bestuur en de Eerstejaarsdagencommissie van Panoplia staan in nauw contact met de Plaatselijke Kamer van Verenigingen, het C.S.F.R.-bestuur en de Veiligheidsregio. De Eerstejaarsdagen zullen wel plaatsvinden, maar (vrijwel) geheel online. Van maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus zullen er online activiteiten georganiseerd worden, al zullen deze niet de hele dag duren. Als u zich opgeeft/opgegeven heeft, ontvangt u een mail met nadere informatie over welke dagdelen u vrij dient te houden voor de introductieactiviteiten van Panoplia. Een kleine week van tevoren ontvangt u een mail met daarin het nader gespecificeerde programma van de online EJD. Wij realiseren ons dat dit niet het begin van een studententijd is waar jullie op gehoopt hadden. Toch is het juist in deze omstandigheden waardevol om betrokken te zijn bij medechristenen en studenten die door dezelfde levensfase heengaan, met alle vragen, vreugde, moeiten en verwondering die daarbij horen. Als Panoplia willen een studentenvereniging zijn waar ook in tijden van fysieke afstand de verbinding in christelijke liefde, betrokkenheid en toewijding bloeit. Dit vraagt inzet van leden en aankomende leden, maar dat is het zeker waard.

De eerstejaarsdagencommissie kijkt ernaar uit om je te ontmoeten en samen een prachtige tijd te beleven!

Groetjes,

De EJD’ciePS Wil je graag alleen meer informatie, klik dan hier of hier

[Advertentie]