Opgeven Eerstejaarsdagen 2020 (24 t/m 28 augustus)

Eerstejaarsdagencommissie > Opgeven Eerstejaarsdagen 2020 (24 t/m 28 augustus)

Ha aanstaande Panopliet,

Op deze pagina kun je je opgeven voor de Eerstejaarsdagen van Panoplia. Deze zullen plaatsvinden van maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus 2020. Tijdens deze dagen hopen we je een goed beeld van onze vereniging te geven. Daarnaast maak je kennis met alle andere leden en uiteraard je (aanstaande) jaargroepgenoten. 

Ben jij enthousiast geworden? Geef je dan snel op! Wij zullen dan contact met je opnemen. Tip: volg Panoplia op Facebook (Panoplia – CSFR Leiden) en Instagram (@csfr.leiden), zo krijg je alvast een inkijkje in de activiteiten van de vereniging. 

[Update] Universiteit Leiden heeft aangegeven dat de eerstejaarsdagen van 24 t/m 28 augustus kunnen doorgaan, mits er in de tussentijd geen tweede golf van het coronavirus uitbreekt (dit lijkt voorlopig niet het geval te zijn). De eerstejaarsdagen gaan dus zeer waarschijnlijk door, maar 100% zekerheid is niet te geven. De activiteiten zullen corona-proof plaatsvinden, d.w.z. op 1.5 meter afstand. We raden je aan om je gewoon op te geven via de online opgavemogelijkheid. Dan zullen wij je op de hoogte houden over eventuele wijzigingen.

De eerstejaarsdagencommissie kijkt ernaar uit om je te ontmoeten en samen een prachtige tijd te beleven!

Tot ziens in Leiden!

Groetjes,

De EJD’ciePS Wil je graag alleen meer informatie, klik dan hier of hier

[Advertentie]