Opgave Lift It

Bestuur De Ronde III > Opgave Lift It

Amicae et amici,

De voorbereidingen van de Lift It zijn in volle gang. Dit jaar zal de Lift It plaatsvinden van vrijdag 31 mei tot maandag 3 juni 2019. De inschrijvingen zijn bij deze geopend en zullen tot vrijdag 12 april openstaan. Geef u dus snel op! Als u nog nooit op liftweekend bent geweest, moet u eens praten met leden die twee jaar geleden zijn meegeweest. Het is namelijk een weekend dat u niet wilt missen!

Bij deze nog wat overige informatie:

De bestemming blijft voorlopig nog even geheim. Op 9 mei zal er, voor de cantus, een informatiebijeenkomst worden georganiseerd. Blokkeer deze datum dus vast in uw agenda. U kunt zich in de enquête opgeven met een liftpartner, maar het is ook mogelijk om later een duo te vormen. U wilt natuurlijk allemaal het beste en snelste liftkoppen van de Lift It 2019 zijn!

Op vrijdagochtend zult u beginnen met liften en op maandagochtend vertrekt men weer terug naar Nederland. U bent op maandagochtend vrij om te gaan en staan waar u wil. 

Hoogstwaarschijnlijk zal de prijs van Lift It hoger zijn dan de prijs van een WeWi. Hier zal echter een fantastisch en avontuurlijk weekend in het buitenland tegenover staan.

Met amicale groet,

Bestuur De Ronde III

[Advertentie]