Home

Home

Welkom op de website van de christelijke studentenvereniging Panoplia, de Leidse afdeling van de C.S.F.R.! Op onze site kun je meer informatie vinden over wie we zijn en wat we doen. Kijk in de agenda voor data waarop we activiteiten organiseren. Je bent van harte welkom om eens te komen kijken!

Highlights

Opgave Toneel

Opgave Toneel

Amicae et amici, 

Bent u ook benieuwd wie Albert precies is en waarom Sara altijd medicijnen nodig heeft? Hier kunt u zich opgeven voor de opvoering van het toneelstuk ‘En we blijven ook slapen’ opgevoerd in het Imperium Theater in Leiden. De aanvang is om 19:15 uur. 

Met amicale groet, 
De Toneelcommissie

Opgave »
Opgave Open Activiteit

Opgave Open Activiteit

Welkom!

Via deze enquête kun je je opgeven voor de Open Avond van Panoplia: de mooiste vereniging van Leiden! De open activiteit vindt plaats op donderdag 6 juni 2019 en begint rond een uurtje of zes met een fijne BBQ. Daarna zal er een borrel zijn, zodat je optimaal van het goede studentenleven kunt proeven.

Heb je vragen over de Open Avond of wil je graag in contact komen met de commissie? Mail ons dan via pr@panoplia.nl of stuur een berichtje naar Anne Marije (0611430781).

We zien je graag op de Open Avond!

Met amicale groet,
De PR-commissie

Opgave »
Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Heb je interesse in een christelijke studentenverenging waar je serieus bezig kunt zijn met je geloof, maar waar je ook gezellig een biertje kunt drinken met vrienden? Dan is C.S.F.R. Panoplia iets voor jou! Klik op de link voor meer info of bekijk onze facebookpagina: www.facebook.com/CSFRLeiden

Meer info »
[Advertentie]