Home

Home

Welkom op de website van de christelijke studentenvereniging Panoplia, de Leidse afdeling van de C.S.F.R.! Op onze site kun je meer informatie vinden over wie we zijn en wat we doen. Kijk in de agenda voor data waarop we activiteiten organiseren. Je bent van harte welkom om eens te komen kijken!

Highlights

Opgave na-intro

Opgave na-intro

 Ha student,

Kon jij niet bij de Eerstejaarsdagen zijn, maar wil je tóch graag een kijkje nemen bij Panoplia? Meld je dan aan voor de na-introductie. Tijdens het weekend van 11 t/m 13 september 2020 worden er verschillende activiteiten georganiseerd om je alsnog kennis te laten maken met onze mooie vereniging, haar leden en natuurlijk je jaargroep. We kijken uit naar je komst!

Groeten,
De Eerstejaarsdagencommissie

Geef je hier op! »
Opgeven Eerstejaarsdagen 2020 (24 t/m 28 augustus)

Opgeven Eerstejaarsdagen 2020 (24 t/m 28 augustus)

Ha aanstaande Panopliet,

Op deze pagina kun je je opgeven voor de Eerstejaarsdagen van Panoplia. Deze zullen plaatsvinden van maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus 2020. Tijdens deze dagen hopen we je een goed beeld van onze vereniging te geven. Daarnaast maak je kennis met alle andere leden en uiteraard je (aanstaande) jaargroepgenoten.

Ben jij enthousiast geworden? Geef je dan snel op!
De eerstejaarsdagencommissie kijkt ernaar uit om je te ontmoeten en samen een prachtige tijd te beleven!

Tot ziens in Leiden!

Groetjes,

De EJD’cie

Geef je op! »
Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Heb je interesse in een christelijke studentenverenging waar je serieus bezig kunt zijn met je geloof, maar waar je ook gezellig een biertje kunt drinken met vrienden? Dan is C.S.F.R. Panoplia iets voor jou! Klik op de link voor meer info of bekijk onze facebookpagina: www.facebook.com/CSFRLeiden

Meer info »
[Advertentie]