Home

Home

Welkom op de website van de christelijke studentenvereniging Panoplia, de Leidse afdeling van de C.S.F.R.! Op onze site kun je meer informatie vinden over wie we zijn en wat we doen. Kijk in de agenda voor data waarop we activiteiten organiseren. Je bent van harte welkom om eens te komen kijken!

Highlights

Opgave Matthaüs-Passion

Opgave Matthaüs-Passion

 Amicae et amici,

Op de jaarplanner heeft u kunnen zien dat we op donderdagavond 11 april 2019 de Matthäus-Passion in de Doelen hopen te bezoeken.
Inmiddels zijn er 35 tickets aangeschaft. Vanaf komende maandagavond 17 september 18.00 uur kunt u zich hiervoor opgeven op de PD. We hanteren de principes ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ en ‘opgegeven is opgegeven’.

Met amicale groet,

Bestuur De Ronde III

Opgeven »
Thema-BK enquête

Thema-BK enquête

 Waarde Panoplieten,

De vijfde bijbelkring van dit jaar zal anders ingevuld zijn dan u gewend bent. U zult deze avond namelijk gaan kringen aan de hand van een centraal geloofsthema, dat u zelf uitgekozen hebt. De avond zal dus ook niet met uw reguliere kring zijn, maar met degene die hetzelfde thema als u hebben gekozen.

Om de thema-BK een succes te laten zijn, hebben we uw hulp hard nodig. Ons doel is namelijk dat u zich straks kan inschrijven bij een thema wat u bezighoudt. Daarom aan u de vraag: over welke centraal geloofsthema's zou u willen kringen? Bij centrale geloofsthema's kunt u denken aan: de doop, mystiek, avondmaal, Godservaring of wat u maar wilt. Wie weet ziet u uw thema terug tijdens de thema-BK.

Alvast hartelijk bedankt voor het invullen!

Met amicale groet,

De BK'cie

Invullen »
Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Heb je interesse in een christelijke studentenverenging waar je serieus bezig kunt zijn met je geloof, maar waar je ook gezellig een biertje kunt drinken met vrienden? Dan is C.S.F.R. Panoplia iets voor jou! Klik op de link voor meer info of bekijk onze facebookpagina: www.facebook.com/CSFRLeiden

Meer info »