Home

Home

Welkom op de website van de christelijke studentenvereniging Panoplia, de Leidse afdeling van de C.S.F.R.! Op onze site kun je meer informatie vinden over wie we zijn en wat we doen. Kijk in de agenda voor data waarop we activiteiten organiseren. Je bent van harte welkom om eens te komen kijken!

Highlights

Opgave open lezing met Pete Hoekstra

Opgave open lezing met Pete Hoekstra

Donderdag 11 juni aanstaande organiseert uw thema’cie de tweede online lezing. Op deze donderdagavond zal Pete Hoekstra, de Amerikaanse ambassadeur in Nederland, met ons verbonden zijn via Zoom. Deze lezing heeft een interactief karakter; u kunt van tevoren vragen indienen die u aan ambassadeur Hoekstra zou willen stellen. De moderators van de avond kunnen deze vragen dan stellen aan de ambassadeur. Deze lezing is in principe openbaar, dus iedereen die geïnteresseerd is kan zich opgeven. Nodig vooral vrienden en geïnteresseerden uit om mee te kijken!

Na opgave zullen wij u een link mailen waardoor u toegang krijgt tot de Zoom-meeting. 

De lezing zal beginnen om 20:00 stipt.

We willen u wel vragen om u van tevoren op te geven via:

https://forms.gle/vbaiZyec2Y9sFdMC9 »
Online open activiteit Panoplia

Online open activiteit Panoplia

Twijfel je of je lid wilt worden van een studentenvereniging of van welke vereniging je lid wilt worden? Of wil je graag lid worden bij Panoplia en wil je graag meer weten? De online open activiteit van dinsdag 30 juni zal je op weg helpen!

Geef je hier op! »
Opgeven Eerstejaarsdagen 2020 (24 t/m 28 augustus)

Opgeven Eerstejaarsdagen 2020 (24 t/m 28 augustus)

Ha aanstaande Panopliet,

Op deze pagina kun je je opgeven voor de Eerstejaarsdagen van Panoplia. Deze zullen plaatsvinden van maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus 2020. Tijdens deze dagen hopen we je een goed beeld van onze vereniging te geven. Daarnaast maak je kennis met alle andere leden en uiteraard je (aanstaande) jaargroepgenoten.

Ben jij enthousiast geworden? Geef je dan snel op!
De eerstejaarsdagencommissie kijkt ernaar uit om je te ontmoeten en samen een prachtige tijd te beleven!

Tot ziens in Leiden!

Groetjes,

De EJD’cie

Geef je op! »
Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Heb je interesse in een christelijke studentenverenging waar je serieus bezig kunt zijn met je geloof, maar waar je ook gezellig een biertje kunt drinken met vrienden? Dan is C.S.F.R. Panoplia iets voor jou! Klik op de link voor meer info of bekijk onze facebookpagina: www.facebook.com/CSFRLeiden

Meer info »
[Advertentie]