Home

Home

Welkom op de website van de christelijke studentenvereniging Panoplia, de Leidse afdeling van de C.S.F.R.! Op onze site kun je meer informatie vinden over wie we zijn en wat we doen. Kijk in de agenda voor data waarop we activiteiten organiseren. Je bent van harte welkom om eens te komen kijken!

Highlights

Opgave Dies Natalis 2019

Opgave Dies Natalis 2019

 Amicae et amici,

Ook dit jaar wordt het bestaan van ons mooie dispuut gevierd. De Dies Natalis gaat absoluut niet zonder feestelijkheden voorbij, waarbij het gala weer het hoogtepunt zal zijn. Op een sublieme locatie zal een delicieus diner worden genuttigd, waarna u vervolgens genoeg verzadigd bent om de voetjes van de vloer te laten komen. Maar er is natuurlijk nog veel meer te beleven.

Wees welkom, want u bent deze dagen onmisbaar! Trek uw mooiste jurken en kostuums uit de kast, zet uw vrolijkste gezicht op en vier dit heugelijke feit met ons mee. Uw dies’cie zorgt ervoor dat u onvergetelijke dagen krijgt!

Uw Dies'cie

Opgave »
Opgave Eerstejaarsweekend

Opgave Eerstejaarsweekend

Amicae et amici,

Live like there’s no midnight als echte Party Animals, met in ons achterhoofd het sprookjesachtige verhaal van Cinderella. Nu vraagt u zich vast af waar dit bericht heengaat... we willen een tipje van de sluier oplichten van het EJW van 2019!

Het zal plaatsvinden in accommodatie De Houtkamp in Otterlo, van 8 tot en met 11 februari. De voorbereidingen zijn in volle gang en het goede nieuws is dat u zich nu al op kunt geven! Er is een absoluut maximum van 65 mensen, dus twijfel niet en geef u snel op voor het te laat is!

Met amicale groet,
Uw EJW’cie

Opgave »
Opgave MatthaĆ¼s-Passion

Opgave MatthaĆ¼s-Passion

 Amicae et amici,

Op de jaarplanner heeft u kunnen zien dat we op donderdagavond 11 april 2019 de Matthäus-Passion in de Doelen hopen te bezoeken.
Inmiddels zijn er 35 tickets aangeschaft. Vanaf komende maandagavond 17 september 18.00 uur kunt u zich hiervoor opgeven op de PD. We hanteren de principes ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ en ‘opgegeven is opgegeven’.

Met amicale groet,

Bestuur De Ronde III

Opgeven »
Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Heb je interesse in een christelijke studentenverenging waar je serieus bezig kunt zijn met je geloof, maar waar je ook gezellig een biertje kunt drinken met vrienden? Dan is C.S.F.R. Panoplia iets voor jou! Klik op de link voor meer info of bekijk onze facebookpagina: www.facebook.com/CSFRLeiden

Meer info »