Home

Home

Welkom op de website van de christelijke studentenvereniging Panoplia, de Leidse afdeling van de C.S.F.R.! Op onze site kun je meer informatie vinden over wie we zijn en wat we doen. Kijk in de agenda voor data waarop we activiteiten organiseren. Je bent van harte welkom om eens te komen kijken!

Highlights

Opgeven=afmelden Dispuutsmaaltijd Wissel-HV

Opgeven=afmelden Dispuutsmaaltijd Wissel-HV

 Amicae et amici,

 Voor de laatste maal kunt u zich afmelden voor een maaltijd bij de Hier is dat Fees'cie. Na u als vereniging een jaar lang voorzien te hebben van allerhande maaltijden, biertjes, cocktails, snacks en wat dies meer zij, is het tijd voor ons om af te zwaaien. Maar niet voordat we u nog één keer uitnodigen om te komen eten. Donderdag mag u namelijk zoals het hoort patat komen eten tijdens de Wissel-HV. U weet hoe het werkt. Als u niet van patat houdt, of om een andere reden niet komt eten, dan mag u zich hier afmelden. Dat kan tot donderdag 12:00u. Anders mag u om 18:00u in gebouw Irene patatjes smikkelen.

Rest ons niet anders dan u te bedanken voor het afgelopen jaar. En bedenk: Hier is dat Feessie! 

Een hartelijk amicaliter,

De Hier is dat Fees’cie

Opgave »
Opgeven EJD

Opgeven EJD

Ha aanstaande Panopliet,

Op deze pagina kun je je opgeven voor de Eerstejaarsdagen van Panoplia. Deze zullen plaatsvinden van 26 tot en met 30 augustus 2019. Tijdens deze dagen hopen we je een goed beeld van onze vereniging te geven. Daarnaast maak je kennis met alle andere leden en uiteraard je (aanstaande) jaargroepgenoten.

Ben jij enthousiast geworden? Geef je dan snel op!
Na je opgave krijg je zo snel mogelijk een mail met meer informatie.

De eerstejaarsdagencommissie kijkt ernaar uit om je te ontmoeten en samen een toffe tijd te beleven!

Tot ziens in Leiden!

Groetjes,
De EJD’cie

Opgave »
Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Heb je interesse in een christelijke studentenverenging waar je serieus bezig kunt zijn met je geloof, maar waar je ook gezellig een biertje kunt drinken met vrienden? Dan is C.S.F.R. Panoplia iets voor jou! Klik op de link voor meer info of bekijk onze facebookpagina: www.facebook.com/CSFRLeiden

Meer info »
[Advertentie]