Home

Home

Welkom op de website van de christelijke studentenvereniging Panoplia, de Leidse afdeling van de C.S.F.R.! Op onze site kun je meer informatie vinden over wie we zijn en wat we doen. Kijk in de agenda voor data waarop we activiteiten organiseren. Je bent van harte welkom om eens te komen kijken!

Highlights

Opgave EJW 2020

Opgave EJW 2020

Amicae amicique,

Na een fantastische Dies-week is het 14 februari weer feest: de aanvang van het eerstejaarsweekend in Otterlo! Altijd al willen weten hoe het voelt om in uw eigen wereld te wonen en die in te richten? Grijp nu uw kans om weer te worden als een kind en geef u op voor de EJW. Uw commissie heeft een fantastisch programma samengesteld rondom het thema ‘Pippi, who else?!’ met als motto ‘Richt de wereld in naar je eigen zin’.

Er zijn 65 plekken beschikbaar, dus geef u snel op!

Uitziend naar uw opgave groeten wij u amicaal,

Uw EJW’cie

Geef u op! »
Kerstmaaltijd

Kerstmaaltijd

Waarde Panoplieten,

Dinsdag 17 december is het al zover, dan staat het kerstdiner op het programma. Die dag hoopt uw am'cie een heerlijke maaltijd voor u te bereiden. Nu is het zo dat u zichzelf en uw partner nog wel op moet geven. Dat kan op deze opgavemogelijkheid.
De opgavemogelijkheid blijft open tot 10 december, zorg dus dat u op tijd bent met opgeven!
We hopen u allen te zien tijdens de kerstmaaltijd!

Met een amicale en verwachtingsvolle groet,
Uw 'Oh les toch mijn dorst'cie

Geef u op! »
Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Heb je interesse in een christelijke studentenverenging waar je serieus bezig kunt zijn met je geloof, maar waar je ook gezellig een biertje kunt drinken met vrienden? Dan is C.S.F.R. Panoplia iets voor jou! Klik op de link voor meer info of bekijk onze facebookpagina: www.facebook.com/CSFRLeiden

Meer info »