Home

Home

Welkom op de website van de christelijke studentenvereniging Panoplia, de Leidse afdeling van de C.S.F.R.! Op onze site kun je meer informatie vinden over wie we zijn en wat we doen. Kijk in de agenda voor data waarop we activiteiten organiseren. Je bent van harte welkom om eens te komen kijken!

Highlights

Moresmaaltijd opgeven =afmelden

Moresmaaltijd opgeven =afmelden

Waarde panoplieten,

Maandag 26 augustus staat de moresmaaltijd weer op het programma. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, dan kunt u zich hier afmelden.

Let op, de mogelijkheid sluit maandag om 12:00!

Uw am'cie

Opgeven »
Dispuutsmaaltijd opgeven=afmelden

Dispuutsmaaltijd opgeven=afmelden

Waarde panoplieten,

Donderdag 29 augustus zal er voor de EJD-HV een dispuutsmaaltijd plaatsvinden. Mocht u hier niet aanwezig kunnen zijn, dan kunt u zich hier afmelden.

Let op, de mogelijkheid sluit donderdag 29 augustus om 12:00!

Uw am'cie

Opgeven »
Opgeven EJD

Opgeven EJD

Ha aanstaande Panopliet,

Op deze pagina kun je je opgeven voor de Eerstejaarsdagen van Panoplia. Deze zullen plaatsvinden van 26 tot en met 30 augustus 2019. Tijdens deze dagen hopen we je een goed beeld van onze vereniging te geven. Daarnaast maak je kennis met alle andere leden en uiteraard je (aanstaande) jaargroepgenoten.

Ben jij enthousiast geworden? Geef je dan snel op!
Na je opgave krijg je zo snel mogelijk een mail met meer informatie.

De eerstejaarsdagencommissie kijkt ernaar uit om je te ontmoeten en samen een toffe tijd te beleven!

Tot ziens in Leiden!

Groetjes,
De EJD’cie

Opgave »
Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Heb je interesse in een christelijke studentenverenging waar je serieus bezig kunt zijn met je geloof, maar waar je ook gezellig een biertje kunt drinken met vrienden? Dan is C.S.F.R. Panoplia iets voor jou! Klik op de link voor meer info of bekijk onze facebookpagina: www.facebook.com/CSFRLeiden

Meer info »