Home

Home

Welkom op de website van de christelijke studentenvereniging Panoplia, de Leidse afdeling van de C.S.F.R.! Op onze site kun je meer informatie vinden over wie we zijn en wat we doen. Kijk in de agenda voor data waarop we activiteiten organiseren. Je bent van harte welkom om eens te komen kijken!

Highlights

Peiling BR 2020

Peiling BR 2020

Amicae et amici,

Uw vakantie is nog maar net voorbij of u mag alweer aan de volgende vakantie gaan denken. Deze vakantie laat nog een tijdje op zich wachten, maar de commissie is al hard bezig met de voorbereidingen om u een fantastische week te bezorgen. Vanaf 25 april t/m 2 mei hopen we namelijk met elkaar op Buitenlandse Reis te gaan. We hebben op dit moment uw hulp nodig, zodat er een accommodatie geboekt kan gaan worden. In de enquête kunt u aangeven of u wel of niet meegaat. Wanneer u dus niet van plan bent om mee te gaan, zou u dan ook zo vriendelijk willen zijn om de enquête in te vullen? Eventueel kunt u een opmerking plaatsen waar uw opgave vanaf hangt.

Let op: uw antwoord is niet bindend, maar helpt ons in het boeken van een hotel/herberg/camping/hostel/airbnb/villa/booreiland. U kunt de enquête invullen t/m 1 oktober.

Alvast vriendelijk bedankt!

Met amicale groet,

De BR'cie

Opgeven! »
Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Heb je interesse in een christelijke studentenverenging waar je serieus bezig kunt zijn met je geloof, maar waar je ook gezellig een biertje kunt drinken met vrienden? Dan is C.S.F.R. Panoplia iets voor jou! Klik op de link voor meer info of bekijk onze facebookpagina: www.facebook.com/CSFRLeiden

Meer info »
[Advertentie]