Home

Home

Welkom op de website van de christelijke studentenvereniging Panoplia, de Leidse afdeling van de C.S.F.R.! Op onze site kun je meer informatie vinden over wie we zijn en wat we doen. Kijk in de agenda voor data waarop we activiteiten organiseren. Je bent van harte welkom om eens te komen kijken!

Highlights

Opgave Lustrumpakketten en activiteiten

Opgave Lustrumpakketten en activiteiten

Amicae et amici,

Hierbij kunt u zich opgeven voor de Lustrumweek. U hebt de keuze uit 3 pakketten of afzonderlijke activiteiten. De incasso zal plaats vinden begin december, zodat wij als Lustrum'cie betalingen kunnen uitvoeren naar 3de partijen. Dus maak uw keuze zorgvuldig, u krijgt geen geld terug. Op 30 november sluit de opgavelijst, hierna zal het erg moeilijk zijn om u alsnog op te kunnen geven.

Amicaliter,

XIe Lustrum'cie

Opgeven »
Panoplia on ice

Panoplia on ice

 Amicae et amici,

U kunt zich vanaf nu opgeven voor 'VO-avond 2. Op donderdag 29 november hopen we van 20:00 - 21:45 te gaan schaatsen in de Uithof te Den Haag. Bij deze is er een opgavemogelijkheidvvoor het schaatsen. Het is van belang u op te geven vanwege de groepskorting.

We hopen u in grote getalen op het ijs te zien shinen!

Met amicale groet,
Hilde Visser en Jelco Mastenbroek

Opgeven »
Bestuursenquête

Bestuursenquête

Amicae et amici, 

Het is weer tijd om de jaarlijkse bestuursenquête in te vullen. In de bestuursenquête kunt u aangeven hoe u het functioneren van het bestuur waardeert. U kunt aangeven wat u waardeert en waar u verbeterpunten ziet en – ja heus! – u mag elk bestuurslid een rapportcijfer toekennen. We stellen het zeer op prijs als u de tijd wilt nemen voor het invullen van de enquête.

Via onderstaande link kunt u de bestuursenquête vinden.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf6_KbjZZwBspVhfb_BpoxWqFvtTvF9OTryHz6GEnIKx6W2Kw/viewform?usp=sf_link

Met amicale groet, 

Uw LTB'cie 2018 - 2019

Bestuursindieningen

Bestuursindieningen

Amicae et amici,

Vanaf vandaag kunt u geschikte bestuurskandidaten indienen. Deze indieningen zullen openstaan tot maandag 19 november. We willen u allen (dus ook de sjaars, en ook de ouderejaars) vragen om een indiening in te dienen; op die manier krijgen wij als bestuur een goed beeld van de mogelijkheden.

Met amicale groet,

Bestuur De Ronde III

Indieningen via de link »
Opgave Matthaüs-Passion

Opgave Matthaüs-Passion

 Amicae et amici,

Op de jaarplanner heeft u kunnen zien dat we op donderdagavond 11 april 2019 de Matthäus-Passion in de Doelen hopen te bezoeken.
Inmiddels zijn er 35 tickets aangeschaft. Vanaf komende maandagavond 17 september 18.00 uur kunt u zich hiervoor opgeven op de PD. We hanteren de principes ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ en ‘opgegeven is opgegeven’.

Met amicale groet,

Bestuur De Ronde III

Opgeven »
Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Heb je interesse in een christelijke studentenverenging waar je serieus bezig kunt zijn met je geloof, maar waar je ook gezellig een biertje kunt drinken met vrienden? Dan is C.S.F.R. Panoplia iets voor jou! Klik op de link voor meer info of bekijk onze facebookpagina: www.facebook.com/CSFRLeiden

Meer info »