Home

Home

Welkom op de website van de christelijke studentenvereniging Panoplia, de Leidse afdeling van de C.S.F.R.! Op onze site kun je meer informatie vinden over wie we zijn en wat we doen. Kijk in de agenda voor data waarop we activiteiten organiseren. Je bent van harte welkom om eens te komen kijken!

Highlights

XIe Lustrum van Panoplia

XIe Lustrum van Panoplia

 Amicae et amici,

Dit jaar viert het Kroonjuweel der Civitas haar XIe Lustrum. Al 55 jaar lang komen Panoplieten bij elkaar voor borrels, kringen, vergaderingen en lezingen. Dit zijn 55 heerlijke jaren vol amicitia en studentikoziteit. De verjaardag van ons dispuut zal gevierd worden tijdens de twee Lustrumweken in januari. Tijdens deze weken is er ook een Lustrumdag, deze dag is open voor iedereen. Het thema van dit Lustrum is Overruled.

Heeft u interesse in het bezoeken van de Lustrumdag of wilt u graag een Lustrumglossy? Kijk dan op www.lustrumpanoplia.com.

Hartelijk amicaliter,

XIe Lustrumcommissie

Ga naar www.lustrumpanoplia.com »
Opgave Eerstejaarsweekend

Opgave Eerstejaarsweekend

Amicae et amici,

Live like there’s no midnight als echte Party Animals, met in ons achterhoofd het sprookjesachtige verhaal van Cinderella. Nu vraagt u zich vast af waar dit bericht heengaat... we willen een tipje van de sluier oplichten van het EJW van 2019!

Het zal plaatsvinden in accommodatie De Houtkamp in Otterlo, van 8 tot en met 11 februari. De voorbereidingen zijn in volle gang en het goede nieuws is dat u zich nu al op kunt geven! Er is een absoluut maximum van 65 mensen, dus twijfel niet en geef u snel op voor het te laat is!

Met amicale groet,
Uw EJW’cie

Opgave »
Opgave MatthaĆ¼s-Passion

Opgave MatthaĆ¼s-Passion

 Amicae et amici,

Op de jaarplanner heeft u kunnen zien dat we op donderdagavond 11 april 2019 de Matthäus-Passion in de Doelen hopen te bezoeken.
Inmiddels zijn er 35 tickets aangeschaft. Vanaf komende maandagavond 17 september 18.00 uur kunt u zich hiervoor opgeven op de PD. We hanteren de principes ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ en ‘opgegeven is opgegeven’.

Met amicale groet,

Bestuur De Ronde III

Opgeven »
Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Heb je interesse in een christelijke studentenverenging waar je serieus bezig kunt zijn met je geloof, maar waar je ook gezellig een biertje kunt drinken met vrienden? Dan is C.S.F.R. Panoplia iets voor jou! Klik op de link voor meer info of bekijk onze facebookpagina: www.facebook.com/CSFRLeiden

Meer info »